Érintés nélküli szállítások

VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Alapítvány

Kedves Vásárlónk!

Az inShop.hu webáruház Kft. immár 6 éve áll a vásárlók szolgálatában. Webáruházainkat a legjobb tudásunk szerint, szeretettel és odafigyeléssel üzemeltetjük. Fontos számunkra, hogy a működésünkkel kapcsolatos beszerzéseinket tudatosan válasszuk meg; ezért használunk Victoria irodaszereket, melyekkel mi is hozzájárulhatunk a társadalmunk jólétéhez.

Cégünk által használt Victoria irodaszerek:

  • Légpárnás borítékok a csomagküldés során.
  • Légpárnás csomagolóanyagok, nyújtható fóliák.
  • Ragasztószalagok.
  • Nyomtatópapírok
  • Címkék
  • Nyomtató-tonerek
  • Fémhálós irodaszercsalád
  • Iratrendezés- és archiválással kapcsolatos termékek

Köszönjük a VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítványnak, hogy működésével hozzájárul ahhoz, hogy gyermekeinknek jobb életük legyen.

Az Alapítvány küldetése:

„A VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja a köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyerekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájának fejlesztése.

A Victoria irodaszer márka tulajdonosaként eddig is részt vállaltunk egy jobb, élhetőbb környezet kialakításában természetbarát és újra feldolgozott termékek forgalmazásával, valamint a helyben gyártott irodaszerek előnyben részesítésével. Talán ennek is köszönhető a márka ismertsége és közkedveltsége a magyar piacon.

Most azonban a  VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány létrehozásával minden eddiginél nagyobb lehetőség kínálkozik arra, hogy hozzájáruljunk a környezetünkben élők egy jól körülhatárolható csoportjának boldogulásához, életminőségének javításához.

Feltett szándékunk, hogy a Victoria termékek népszerűségét felhasználva segítséget nyújtunk sok-sok rászoruló gyermek testi-lelki egészségének visszaadásához.

Ezúton is tisztelettel megköszönjük, hogy a Victoria termékek használatával Ön is hozzájárul alapítványunk célkitűzéseinek megvalósításához.

Wittmann Róbert és Bartucz György alapítók”

További információ:

VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Alapítvány